Határok három évtizede nincsenek. A külföldi piacok az Ön termékét és szolgáltatását várják.


Több évtizedes tapasztalatunk szerint az a vállalkozás, amely nem lép külföldi piacra, amikor eljön a pillanat, kevésbé stabil és jobban kitett a jogszabályok- ill. a gazdasági környezet változásainak, mint aki több lábon áll, és több külföldi piacon jelen van. A jogszabály dömping 2014-ben döntött rekordot, 93.000 új jogszabállyal, amely Önre is vonatkozik, csakúgy, mint a 2015-ös és a 2016-os jogszabályok. A jogszabály alkotás válsága (mennyiségi túltermelése) kiszámíthatatlanná teszi a gazdasági környezetet, így fokozottan ajánlott a magyar piac mellett külföldi piacokon is jelen lenni, ebben viszont olyan tanácsadó partnerre van szüksége, mint a Varga Ügyvédi Társulás.

Az ügyvédi konzorcium nemzetközi hálózatának köszönhetően az Ön partnere tudunk lenni külföldi piacra lépési terveiben. A Varga Ügyvédi Társulás a keleti terjeszkedésre specializálódott, így több képviselettel rendelkezik Törökországban, Oroszországban és Kínában is. A magyar nyelv mellett ügyvéd partnereink angol, német, olasz, orosz, török munkanyelveken is teljes körű jogi szolgáltatásokat nyújtanak.

 

Ajánlás

„Szeretem a törököket, eddig nyaraláson és a fociban is jó benyomást tettek rám. Legalább egy évig keresgéltem kijutási lehetőséget a török piacra, és ennek, valamint az egyetlen török-magyar nemzetközi ügyvédi csapatnak, a Varga Ügyvédi Társulásnak köszönhetően ma már egyre több terméket adok el ott.”